Pretletters
Bussumerstraat 30c
1211 BL Hilversum 

t: 035 - 628 47 78
e: info@pretletters.com
www.pretletters.com


 

Nog 1 dag open:
zaterdag 16 juli a.s.
vanaf 12.00 uur


 


 

Over onze winkel

Op 18 november 2006 opende kinderboekwinkel Pretletters haar deuren aan de Bussumerstraat in Hilversum. In de jaren daarna is het assortiment boeken verdiept en heeft de winkel zich ook gespecialiseerd in uitdagend speelgoed. Na bijna tien jaar houdt  Pretletters er in de zomer van 2016 mee op. Zie verder onder 'Actueel'.

Boeken

Een keur aan kinderboeken is bij Pretletters kinderboeken en speelgoed uit voorraad leverbaar. Boeken die niet op voorraad zijn, zijn over het algemeen binnen drie werkdagen leverbaar.

Speelgoed

Pretletters kinderboeken en speelgoed levert duurzaam, educatief en uitdagend speelgoed, variërend van aaibaar babyspeelgoed tot knutsel- en ontdeksetjes voor kinderen t/m 12 jaar.

Bijzondere gelegenheden

Bij bijzondere gelegenheden zoals tijdens de Kinderboekenweek, de Nationale Voorleesdagen en in de Sint- en Kerstperiode organiseert allerlei activiteiten in de winkel, zoals voorleessessies, theatervoorstellingen en optredens.
Over ons

Onder leiding van Daphne Moussafiris en Marieke Kalkman is Pretletters kinderboeken en speelgoed uitgegroeid tot een begrip in Hilversum en de rest van het Gooi.